tisdag 3 januari 2017

Gott Nytt År 2017!




Nytt år och ständiga frågetecken?

Oh, så intressant Sverige har blivit, vi har verkligen blivit internationella, vem ska ha äran av denna spännande utveckling. Jag tror inte det räcker med en skjutning en brand i dessa nya dagar på året. Det är eldar och fyrverkeri i många städer, skola brann i Växsjö affärshus i Umeå full fart från söder till norr, strålande tider, härliga tider? Själv är jag för gammal att skutta omkring bland bränder och fyrverkerier, jag får bara sitta och njuta framför TV av all denna prakt på årets första skälvande dagar. Snart är det försent att gå ut, det kanske lugnar ner sig till allas förskräckelse!

Jag lyssnade på en klok karl från Danmark Mr Rasmussen, som blev intervjuad av vår ”Öppna era hjärtan Hök” f.d. Sveriges Statsminister. Bra frågor och ypperliga svar, där det klart framgår vem som tänker rätt. Svaret var klart och entydigt:” Det går inte att isolera ett parti, som i demokratisk ordning fått mandat att medverka i riksdagens arbete”. Skönt att få bekräftelse från en erfaren f.d. statsminister i Danmark och Nato-chef. Under intervjuns gång kunde man inte annat önska sig att Mr. Rasmussen skulle ha varit Svensk Statsminister.

Tänk så illa det kan gå med fel politiker, självgoda, intellektuella men otroligt naiva människor, som tror att de kan köra över folket. Det behöver inte sägas mer alla har nu facit över politikers, politikernas granskare! Gott Nytt ÅR 2017!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar